Perechea Irina Bara/Ekaterine Gorgodze (România/Georgia) s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului Transylvania Open, de la Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bara şi Gorgodze au învins în sferturi echipa Alena Fomina/Ekaterina Iaşina (Rusia), scor 7-5, 6-3, într-o oră şi 23 de minute.

Românca şi colega sa vor evolua pentru un loc în finală cu perechea care se va impune în meciul Monica Niculescu/Gabriela Ruse, cap de serie numărul 3 – Irina Begu/Andreea Mitu.

Tot joi, perechea Natela Dzalamidze/Kaja Juvan (Rusia/Slovenia) a ajuns în semifinale învingând echipa Liudmila Kicenok/Marta Kostiuk (Ucraina), scor 6-4, 3-6, 10-7. În penultimul act, Dzalamidze şi Juvan vor întâlni perechea Aleksandra Krunic/Lesley Pattinama Kerkhove (Serbia/Olanda), cap de serie 2, care s-a impus în faţa echipei Alexandra Ignatik/Andreea Prisăcariu, scor 6-3, 6-7 (8), 10-8.

Participarea în semifinale este recompensată cu 3.800 de dolari şi 110 puncte. Învinsele din sferturi primesc 2.300 de dolari şi 60 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.