Portarul echipei FCSB, Cristian Bălgrădean, a declarat, duminică seară, că formaţia pregătită de Nicolae Dică nu a reuşit să presteze acelaşi joc bun din prima repriză a meciului cu CS Universitatea Craiova şi în partea a doua. El a minimalizat incidentul în care a fost lovit de o monedă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că la 1-0 am avut jocul în mână, nu am reuşit să fructificăm al doilea gol şi am pierdut. A doua repriză nu a fost jocul dorit. Asta a fost soarta acestui joc. Poate ne-am retras puţin inexplicabil, n-am mai reuşit să ţinem de minge ca în prima repriză. Cred că m-a lovit o monedă, dar nu e o problemă, contează doar că am pierdut. Ne vom bate pentru titlu până la final cu CFR, ca şi anul trecut. În prima repriză am jucat un fotbal bun, a doua a fost mai proastă", a declarat Bălgrădean la Digisport.

Portarul regretă şi dispariţia lui Ilie Balaci: "Ne pare rău pentru pierderea lui Ilie Balaci, nu doresc nimănui aşa ceva, transmit condoleanţe familiei".

Formaţia CSU Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa FCSB, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, la care a fost omagiat Ilie Balaci. Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică pe final, Junior Morais fiind eliminat, iar Cristian Bălgrădean a apărat un penalti.

Au marcat Elvir Koljic ’50 şi Matteo Fedele ’72 pentru craioveni, respectiv Renato Kelic ‘8 (autogol) pentru FCSB.

În minutul 87, Cristian Bălgrădean a apărat un penalti executat de Koljic, acordat după un henţ în careu al lui Junior Morais. Junior Morais a fost eliminat.

În prima repriză, în minutul 40, Bălgrădean a avut nevoie de îngrijiri după ce a fost lovit în cap de o monedă aruncată din tribună.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.