Jucătoarea spaniolă Paula Badosa, locul 2 WTA, a avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, după ce a fost învinsă de jucătoarea română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ea a jucat la un nivel foarte bun, tot meritul ei, iar eu nu am jucat foarte bine. Am ratat absolut tot. De aceea am reuşit să câştig doar patru ghemuri. În momentele importante, mingea a căzut de partea ei, iar la final trebuie doar să o aplaudăm. De aceea este o campioană în acest sport. Nu este cel mai bun moment acum. Mă simt destul de rău. Nu ştiu ce să zic. Este greu să pierzi acasă. A fost o săptămână grea, foarte stresantă, cu o mulţime de lucruri. O tragere la sorţi dificilă, de asemenea. Dar lucrurile merg cum merg şi trebuie să le accept. Cred că am nevoie de câteva zile libere, pentru că sunt unele turnee care par a fi cât cinci, iar acesta este cazul acum. Aşa că, da, cred că va trebui să mă odihnesc puţin", a declarat Badosa.

Simona Halep, locul 21 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale Madrid Open, după ce a învins-o, tot sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-1 pe spaniola Paula Badosa, locul 2 WTA, principala favorită a competiţiei de categorie WTA 1.000.

În faza următoare, Halep va evolua cu jucătoarea americană Cori Gauff, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 14.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.