Avionul Boeing 757 care transporta echipa Manchester City de la Lisabona, unde a jucat în Liga Campionilor, a ratat aterizarea din cauza Furtunii Dudley, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii şi staff-ul lui City au trăit o experienţă extremă şi terifiantă după ce avionul cu care călătoreau de la Lisabona a încercat să aterizeze pe aeroportul din Manchester.

Vântul puternic cu rafale de până la 80 de kilometri/oră produse de de Furtuna Dudley au zguduit puternic aeronava în momentul aterizării, astfel că, după ce au ocolit aeroportul din Manchester de trei ori, piloţii Titan Airways au fost nevoiţi să îndrepte avionul către Aeroportul John Lennon din Liverpool.

"Putem confirma că avionul care transporta prima echipă acasă de la Lisabona a aterizat în siguranţă la Liverpool, după ce vânturile puternice au forţat o deviere de la Manchester", a anuţat clubul, pe Twitter.

Manchester City s-a impus, marţi, în deplasare, cu scorul de 5-0 (4-0), în faţa formaţiei Sporting Lisabona, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Returul va avea loc 9 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.