Daniil Medvedev a revenit pentru a patra oară în cariera sa de la 0-2 la seturi şi a trecut vineri de Alexander Zverev cu 5-7, 3-6, 7-6(4), 7-6(5), 6-3, ajungând astfel în a treia sa finală la Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medvedev a fost la două puncte distanţă de înfrângere în tie-break-ul setului patru, dar a rămas calm, ajungând în cele din urmă la cel de-al şaselea său meci pentru titlu la un grand slam, după o confruntare de patru ore şi 18 minute.

Campionul de la US Open 2021 va încerca să obţină al doilea său trofeu major, duminică, în finala cu italianul Jannik Sinner.

Cu a 27-a victorie pe Melbourne Park, Medvedev este al 13-lea jucător din Era Open care ajunge în finala Australian Open în trei sau mai multe rânduri, după ce a pierdut în 2021 şi în 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.