Victoria de duminică a echipei Kansas City Chiefs în Super Bowl, în faţa echipei San Francisco 49ers, a fost urmărită de o medie de 123,4 milioane de telespectatori pe platformele televiziunii CBS Sports. Acesta este un record absolut pentru televiziunea americană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Postul de televiziune CBS Sports a raportat că o medie de 123,4 milioane de telespectatori au urmărit evenimentul pe toate platformele sale, ceea ce reprezintă o creştere de 7% faţă de recordul de anul trecut, de 115,1 milioane. Aceasta este o cifră istorică pentru televiziunea americană.

112 milioane de telespectatori au urmărit show-ul pe CBS - cea mai mare audienţă înregistrată vreodată de o singură reţea. Restul au fost măsuraţi prin Paramount+, Nickelodeon, Univision, CBS Sports şi proprietăţile digitale ale NFL, inclusiv NFL+.

Conform Paramount Global, Paramount+ a înregistrat o audienţă record, ceea ce a făcut ca duminică să fie cel mai difuzat Super Bowl din toate timpurile, dar nu sunt disponibile date exacte privind vizionările în streaming.

În timp ce miza sportivă a rămas ridicată pentru telespectatori, atenţia acordată prezenţei lui Taylor Swift a stârnit şi ea curiozitatea. După succesul echipei Kansas City Chiefs, cântăreaţa a coborât pe teren pentru a-l felicita pe Travis Kelce şi a-i oferi un sărut.

CITEȘTE ȘI Taylor Swift a mers pe teren pentru a-şi săruta iubitul, pe Travis Kelce, după ce Kansas City Chiefs a câştigat Super Bowl - VIDEO

Printre alte celebrităţi care s-au adunat la Las Vegas, printre cei 300.000 de vizitatori din weekend şi în special la Allegiant Stadium (65.000 de locuri), s-au numărat baschetbalistul LeBron James, cântăreaţa Lana Del Rey şi vedeta pop Beyoncé, care a lansat două noi piese în timpul meciului.

"Queen Bey" a umbrit puţin spectacolul tradiţional din pauza meciului şi prestaţia cântăreţului american Usher, care a beneficiat şi de ajutorul Aliciei Keys.

Pe teren, marea finală a NFL, desfăşurată pentru prima dată la Las Vegas, a oferit un suspans intens, Chiefs câştigând trofeul pentru a treia oară în cinci ani, după 2020, când a jucat tot cu San Francisco 49ers, şi 2023. Este pentru prima dată când o franciză îşi păstrează trofeul de la New England Patriots, în 2004.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.