Atleta Daniela Stanciu s-a calificat, joi, în finala probei de săritură în înălţime, la Campionatele Europene de sală, de la Istanbul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La săritura în înălţime, Daniela Stanciu s-a calificat în finală cu o săritură de 1.91 metri (locul 3), după ce a trecut de 1.76 metri, 1.82 şi 1.87.

La aruncarea greutăţii, Andrei Rareş Toader a fost pe locul 9, primul sub linia calificaţilor, cu 20.15 metri, mai puţin cu doar 5 centimetri decât sportivul de pe locul 8.

Cristian Voicu nu a trecut de calificări la 800 metri (1.49:88 minute) şi nici Cristina Bălan, în aceeaşi probă (2:08.92).

Din delegaţia României mai fac parte sportivii Claudia Bobocea (1.500 m), Lenuţa Simiuc (1.500 m), Alina Rotaru (săritura în lungime), Florentina Iuşco (săritura în lungime), Andreea Taloş (triplusalt), Mihai Sorin Dringo (400 m), Robert Parge (400 m), Alin Ionuţ Anton (60 m garduri), Gabriel Bitan (săritura în lungime), Răzvan Grecu (triplusalt).

La Campionatele Europene din Turcia s-au înscris aproape 600 de atleţi din 47 de ţări.

România nu a mai obţinut medalii la CE de sală din 2015, când Marian Oprea (triplusalt) şi Floretina Marincu (săritura în lungime) au cucerit medaliile de bronz.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.