Echipa spaniolă Atletico Madrid a învins duminică, la Seul, formaţia engleză Manchester City, într-un meci amical încheiat cu scorul de 2-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida amicală s-a disputat la Seul, în Coreea de Sud, pe stadionul Sangam. Iar ambele formaţii au utilizat formule complete, pentru City evoluând Haaland, Bernardo Silva, Rodri sau Foden, în timp ce pentru madrileni au intrat pe teren Azpilicueta, Griezmann, Alvaro Morata sau Witsel.

Atletico, care pierduse în meciul precedent în faţa unei echipe All-Star a campionatului sud-coreean (2-3), a câştigat întâlnirea cu scorul de 2-1.

Golurile au fost marcate în repriza secundă, de doi dintre jucătorii introduşi pe teren de Simeone în minutul 61. Mai întâi a deschis scorul Memphis Depay, în minutul 66, iar Yannick Carrasco l-a majorat în minutul 74. „Cetăţenii” au redus din diferenţă în minutul 85, prin Ruben Dias.

Următorul meci al lui Manchester City va fi Supercupa Angliei (Community Shield), împotriva lui Arsenal Londra, care se va juca marţi, 8 august, pe stadionul Wembley.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.