Atacantul uruguayan Sebastian « Loco » Abreu, deţinător al recordului de număr de cluburi (31) pentru un jucător profesionist, s-a retras din activitate la 44 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Abreu nu va continua ca jucător, dar va fi antrenor, după ce şi-a început cariera în Salvador, cu Santa Tecla, şi a continuat în Uruguay, cu Boston River.

Cele 31 de echipe la care a evoluat Abreu sunt în special din America de Sud, precum Defensor Sporting, Nacional, Central Español, Boston River şi Sud América din Uruguay.

El a jucat la trei echipe argentiniene - San Lorenzo, River Plate şi Rosario Central - şi şase echipe braziliene - Gremio de Porto Alegre, Botafogo, Figueirense, Bangú, Rio Branco şi Athletic Club - dar şi două echipe spaniole, Deportivo La Coruna şi Real Sociedad.

Abreu a mai jucat în Mexic, Israël, Grecia, Ecuador, Paraguay, Salvador şi Chile.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.