Clubul Astra Giurgiu a anunţat, luni, că tehnicianul Marius Şumudică îl va folosi pe Takayuki Seto la meciul cu Dinamo, din etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I, astfel că japonezul se va afla la a 203-a prezenţă în Liga I, un record.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Marius Şumudică a anunţat, deja, un titular pentru meciul din această seară, cu Dinamo – Takayuki Seto! Japonezul de 30 de ani este campion al României, istoria recentă a clubului nostru confundându-se, efectiv, cu evoluţiile acestuia. Venit la echipă în 2007, când a şi marcat primul gol al clubului patronat de Ioan Niculae în meciul CSM FC Ploieşti - CF Predeal, scor 1-0, în liga a III-a, Seto a promovat imediat în eşalonul secund, apoi, în Liga I, jucând aproape un deceniu în tricoul echipei noastre! A strâns peste 300 de meciuri oficiale, de-a lungul celor 9 ani de carieră la Astra, şi, astăzi, devine cel mai important străin care a activat, până acum, în campionatul Ligii I Orange, jocul cu Dinamo prilejuindu-i a 203 prezenţă oficială în competiţie, cifră care îl duce pe locul 1 în clasamentul jucătorilor străini care au jucat în România!", se arată pe site-ul clubului giurgiuvean.

Echipa Astra Giurgiu, care a câştigat duminică seară titlul în Liga I, ca urmare a rezultatului de egalitate de la meciul Steaua - Pandurii (1-1), întâlneşte formaţia Dinamo, astăzi, de la ora 20.30, pe teren propriu, în ultimul meci al etapei a IX-a a play-off-ului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.