Gruparea Astra Giurgiu este depunctată cu trei puncte, iar CFR are interdicţie la transferuri după decizia Comisiei de apel a FRF

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vineri, 20 decembrie, Comisia de apel pentru acordarea licenţei cluburilor a soluţionat apelurile formulate de cluburile Asociaţia Fotbal Club Astra şi Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA împotriva hotărârilor Comisiei pentru acordarea licenţei cluburilor – instanţa de fond – de sancţionare a celor două cluburi pentru încălcarea cerinţelor de monitorizare financiară, în timpul sezonului competiţional 2019-2020, pentru care le-a fost acordată licenţa de participare la campionatul naţional Liga 1. Apelul clubului Asociaţia Fotbal Club Astra a fost respins şi s-a menţinut hotărârea instanţei de fond de sancţionare a clubului cu deducerea a trei puncte din clasamentul sezonului aflat în desfăşurare, pentru încălcarea articolului 61 bis. alin. 3 privind lipsa datoriilor financiare restante către asigurările sociale/ autorităţile fiscale/ Actualizare.Apelul clubului Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA a fost respins şi s-a menţinut hotărârea instanţei de fond de sancţionare a clubului cu interzicerea legitimării jucătorilor până la următoarea evaluare, la care se constată îndeplinirea cerinţei, pentru încălcarea articolului 59 privind pragul de rentabilitate", informează frf.ro.

Deciziile Comisiei de apel sunt definitive şi executorii. Deciziile pot fi atacate cu recurs la Tribunalul Arbitral de la Lausanne (TAS) în termen de 21 de zile. TAS va pronunţa soluţia până la data de 14 februarie 2020, conform Convenţiei Arbitrale încheiate între FRF şi cluburile licenţiate de Liga 1, decizia TAS fiind irevocabilă, notează frf.ro.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.