Clubul Astra Giurgiu a anunţat, joi, două transferuri, un fundaş muntenegrean, Momcilo Raspopovici, şi un atacant bosniac, Sulejman Krpici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astfel, după plecarea lui Risto Radunovici (n.r. - la FCSB), căruia trebuie să-i mulţumim pentru devotament şi calitatea fotbalului prestat, Astra propune un nou fundaş muntenegrean, Momcilo Raspopovici, apărător de 26 de ani de la una dintre echipele de top ale Croaţiei, Rijeka. Jucător al Naţionalei Muntenegrului, coleg cu Radunovici, Raspopovici a jucat şi el pentru campioana Muntenegrului, Buducnost la fel ca şi Radunovici, putând evolua pe orice poziţie defensivă, în centru sau pe bandă, contractul său cu echipa noastră urmând să fie valabil pentru doua sezoane şi jumătate", a precizat clubul, într-un comunicat.

Al doilea transfer al Astrei, atacantul bosniac Sulejman Krpici (29 ani), a semnat un angajament pentru acest sezon, plus încă unul. Krpici a evoluat în ultima parte a anului 2020 în Coreea de Sud, la Suwon Bluewings, în CV-ul său apărând şi cluburi precum Tractor Sazi (Iran), cu care a jucat în Cupa Campionilor Asiei, Zelzejnicar, Sloboda Tuzla, dar şi AIK (Suedia).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.