Clubul Fiorentina a anunţat că autopsia lui Davide Astori va avea loc marţi, iar trupul neînsufleţit al căpitanului echipei din Serie A va fi depus miercuri la Centrul tehnic federal Coverciano. Înmormântarea va avea loc joi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Fiorentina, alături de familia lui Davide Astori, anunţă că autopsia va avea loc mâine, 6 martie. Davide va reveni la Florenţa miercuri şi trupul său neînsufleţit va fi depus la Centrul tehnic federal Coverciano, pentru a i se aduce un ultim omagiu căpitanului”, a precizat clubul din Florenţa.

Gruparea a menţionat că fotbalistul va fi înmormântat joi, slujba urmând să aibă loc la basilica Santa Croce din Florenţa, de la ora 10.00.

Davide Astori a încetat din viaţă în noaptea de sâmbătă spre duminică, la vârsta de 31 de ani, la Udine, unde se afla cu Fiorentina pentru un meci din Serie A.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.