Clubul ASA Târgu Mureş a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că a încetat colaborarea cu tehnicianul Ilie Stan, care se afla în funcţie de la sfârşitul anului trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Conducerea clubului ASA Târgu Mureş anunţă încetarea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale cu antrenorul principal Ilie Stan. Ţinem să-i mulţumim tehnicianului Ilie Stan pentru munca profesionistă depusă în ultimele luni la clubul nostru, reuşind într-un timp scurt timp să închege o echipă competitivă, cu şanse de a se salva de la retrogradare", este anunţul grupării din Liga I.

Ilie Stan a preluat conducerea echipei ASA Târgu Mureş la 28 decembrie. Sub conducerea sa, echipa a înregistrat în meciurile oficiale patru înfrângeri, trei remize şi o singură victorie (sâmbătă, scor 2-1 cu Concordia Chiajna).

ASA Târgu Mureş se află pe ultimul loc în clasamentul play-out-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.