Atacantul brazilian Gabriel Jesus va rata startul sezonului de Premier League cu Arsenal, după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din păcate, a suferit o mică operaţie în această dimineaţă", a explicat antrenorul Mikel Arteta, după amicalul cu AS Monaco de pe Emirates Stadium.

"A avut o problemă la genunchi şi a trebuit să facă o operaţie pentru a rezolva problema. Nu este grav, dar cred că va fi indisponibil câteva săptămâni", a adăugat antrenorul.

După un început excelent de sezon cu Arsenal anul trecut, Jesus a lipsit timp de trei luni din cauza unei accidentări la genunchiul drept suferite în timpul Cupei Mondiale din Qatar.

Vicecampioana Angliei va înfrunta duminică pe Wembley pe Manchester City în Community Shield, înainte de a începe campania din Premier League împotriva celor de la Nottingham, sâmbătă, 12 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.