Jurgen Klopp şi-a marcat despărţirea de Liverpool cântând numele lui Arne Slot, succesorul său, în timpul discursului de adio ţinut duminică în incinta stadionului Anfield, relatează AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtând un hanorac roşu cu cuvintele "I'll Never Walk Alone" pe spate, Klopp i-a delectat pe fanii de acasă cu cântecul "Arne Slot, la la la la la la la" - pe ritmurile piesei "Live is Life" a trupei austriece Opus.

Slot, care antrenează echipa olandeză Feyenoord din 2021, a declarat vineri că va fi următorul tehnician al formaţiei Liverpool. Cele două cluburi nu au confirmat oficial numirea.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Klopp s-a despărţit după aproape nouă ani de Anfield. Ultimul său meci a fost o victorie emoţionantă cu 2-0 împotriva lui Wolverhampton.

" Să-l primiţi pe noul antrenor aşa cum m-aţi primit pe mine", a spus Klopp la microfon, în timp ce fanii lui Liverpool scandau cântecul lui Arne Slot.

"Continuaţi să credeţi şi să împingeţi echipa ... Sunt unul dintre voi acum. Vă iubesc nespus de mult."

Slot şi-a încheiat perioada petrecută la Feyenoord conducând echipa la o victorie cu 4-0 în faţa echipei Excelsior, duminică, în campionatul olandez.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.