MedLife, cea mai mare reţea de servicii medicale private din România, anunţă inaugurarea unei noi locaţii de fitness & wellness Sweat, în cartierul Drumul Taberei, Bucureşti (Bd. Drumul Taberei nr. 115), marcând astfel a cincea sală din reţea. Fiind rezultatul unei investiţii de cca. 1 milion de euro, aceasta este cea mai mare locaţie SWEAT şi prima din categoria MAX, oferind servicii premium la preţuri accesibile clienţilor din vestul Bucureştiului şi imediata vecinătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O gamă largă de facilităţi, asistată de specialişti de top & echipamente de ultimă generaţie

Noua locaţie este echipată pentru a răspunde unei game variate de obiective de fitness, incluzând scăderea în greutate, relaxare, tonifiere musculară şi pregătirea pentru competiţii sportive. Sub atenţia şi îndrumarea antrenorilor profesionişti şi a specialiştilor de top din sfera medicală, clienţii pot avea acces la o gamă variată de facilităţi – de la clase de cycling/ aerobic şi zone de antrenament (funcţional, cardio, work-out), la servicii de fizio-kinetotarapie şi masaj.

Investiţia de aprox. 1 milion de euro în noua locaţie din cartierul Drumul Taberei reflectă angajamentul nostru de a răspunde nevoilor specifice ale clienţilor, oferindu-le facilităţi variate şi servicii premium. Credem cu tărie în medicina holistică, iar integrarea clinicii de fizio-kinetoterapie sau a serviciilor de masaj asigură o abordare completă din punct de vedere al sănătăţii, respectiv bunăstării fiecărei persoane care alege Sweat Concept. Vom continua să investim şi să consolidăm divizia noastră, extinzând reţeaua atât în Bucureşti, cât şi la nivel naţional, pentru a fi mai aproape de toate comunităţile de sportivi şi pentru a democratiza accesul la servicii fitness & wellness”, a declarat Liliana Budulan, managerul reţelei Sweat by MedLife.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Fiind cea mai mare locaţie din cadrul reţelei Sweat by MedLife, sala din Drumul Taberei este echipată cu aparate de fitness Matrix, furnizor global de top şi echipamente de aerobic Les Mills. În plus, la benzile de alergare sunt disponibile console inteligente pentru monitorizarea activităţii. Iar prin aplicaţiile şi tehnologia prezente, experienţa de transformare Sweat este gândită astfel încât să amplifice fiecare mişcare. Sportivii au la dispoziţie aplicaţia Sweat One, pentru check-in şi check-out facil, rezervarea claselor de fitness, respectiv programarea şedinţelor cu antrenor personal (Google Play şi App Store) şi aplicaţia Sweat Workout Tracking, pentru încercarea sugestiilor gratuite de antrenamente, monitorizarea obiectivelor şi a progresului, verificarea vârstei biologice, respectiv sprijin de la antrenorul personal (Google Play şi App Store).

Totodată, echipamentele din zona de work-out acoperă toate grupele musculare, iar zona funcţională facilitează mai multe tipuri de antrenamente, precum HIIT, Calisthenics, CrossFit, Powerlifting, Stretching. Noua locaţie se remarcă şi printr-un spaţiul generos, terase pentru relaxare şi parcare cu o capacitate de 60 de locuri.

Antrenori personali şi specialişti calificaţi

Locaţia din Drumul Taberei beneficiază de prezenţa a 6 antrenori personali, pregătiţi să ofere sprijin şi îndrumare personalizată. Clinica de fizio-kinetoterapie dispune de specialişti certificaţi, oferind tratamente variate, precum: kinetoterapie, dry needling, terapie manuală/ masaj, cold compression, tecar, drenaj limfatic şi terapie cu ventuze.

SWEAT by MedLife, planifică extinderea reţelei la nivel naţional, respectiv consolidarea prezenţei în Bucureşti. Locaţia din Drumul Taberei răspunde numărului mare al practicanţilor de fitness din cartier, contribuind totodată la uniformizarea prezenţei în Capitală.

Despre Grupul MedLife

MedLife a pornit acum aproape trei decenii, s-a dezvoltat sănătos şi a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România. Antreprenorii români, care au pus bazele acestei companii, au investit şi s-au implicat pentru a aduce schimbare în sistemul de sănătate românesc, au crezut în inovaţie şi au îndrăznit să ţintească cât mai sus, pentru a oferi pacienţilor români calitate, profesionalism, grijă şi respect pentru nevoile lor.

Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare bază de clienţi corporate pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, unul dintre cei mai mari jucători de servicii medicale private din Europa Centrală şi de Est.

Grupul MedLife are un istoric de succes în ceea ce priveşte atât creşterea organică, cât şi creşterea prin achiziţii. Echipa sa puternică şi experimentată de management a fost capabilă să creeze şi să gestioneze aceste oportunităţi de creştere, dobândind cunoştinţe şi experienţă valoroase, care să îi permită găsirea celei mai bune căi pentru continuarea cu succes a extinderii.

Fiind o companie românească cu tradiţie, MedLife a ales să se listeze la Bursa din România, fiind un model al listărilor pe piaţa locală de capital. A deschis orizonturi, iar prin guvernanţa corporativă pe care o are implementată, a inspirat şi alte companii locale spre a porni pe acest drum şi a ajuta la dezvoltarea capitalului românesc şi a economiei. Acţiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori Bucureşti, Categoria Premium, având simbolul de tranzacţionare ″M″.

În perioada de pandemie, MedLife a reuşit să joace un rol esenţial în societate şi să capete un statut de lider în monitorizarea pandemiei prin implicarea activă în zona de cercetare.

Compania continuă să investească în proiecte cu impact asupra comunităţii locale, în tehnologie şi infrastructură. Creează locuri de muncă şi dezvoltă un ecosistem care contribuie la dezvoltarea şi menţinerea unei Românii sănătoase.

(Articol susţinut de MedLife)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.