Argentina a învins, sâmbătă, la Higashiosaka, reprezentativa Tonga, cu scorul de 38-12 (28-7), într-un meci din cadrul Grupei C a Cupei Mondiale de rugby.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Julian Montoya a marcat trei eseuri, iar Santiago Carreras a contribuit la punctul ofensiv cu un al patrulea eseu, în primele 25 de minute ale întâlnirii. Toate acestea au fost transformate de Benjamin Urdapilleta, iar Argentina conducea cu 28-0, în minutul 27.

Pentru Tonga au marcat Telusa Veainu, două eseuri, unul fiind transformat de Sonatane Takulua.

Argentina a reuşit astfel primul succes la actuala ediţie a CM din Japonia, după ce a pierdut primul meci, scor 21-23, cu Franţa.

Sud-americanii ocupă locul 2 în grupă, cu şase puncte, după două partide şi după Anglia, care a acumulat 10 puncte. Franţa este pe locul 3, cu patru puncte, dar cu un singur meci. Tonga şi SUA nu au reuşit niciun punct, în două, respectiv un meci.

Următorea întâlnire din această grupă, Franţa - SUA, va avea loc miercuri.

Sâmbătă, de la ora 12.45, la Toyota City, se dispută partida Africa de Sud - Namibia, în Grupa B, iar de la 10.15, la Shizuoka, Japonia - Irlanda, în Grupa A. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.