Echipa de volei masculin Arcada Galaţi a învins vineri, pe teren propriu, formaţia Dinamo Bucureşti, scor 3-1, iar la final jucătorii au primit medaliile de aur şi tricourile de campioni pentru a patra oară consecutiv. Dinamo a încheiat vicecampioană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 25-18, 18-25, 25-18 şi 25-17.

Ceremonia organizată de Arcada Galaţi va fi urmată de un spectacol de lumini şi dans, în semn de mulţumire la adresa fanilor, pentru susţinerea de-a lungul sezonului.

Arcada Galaţi a obţinut al patrulea titlu naţional din propriul palmares, iar performanţa îi oferă un loc în Liga Campionilor în viitoarea stagiune. În sezonul 2021-2022, Arcada Galaţi a câştigat şi Cupa României.

Pe podiumul Diviziei A se mai află Dinamo Bucureşti, respectiv SCMU Craiova sau Steaua Bucureşti, meciul dintre cele două disputându-se tot vineri pentru stabilirea medaliatei cu bronz.

La feminin, campioana din 2022 este Volei Alba Blaj, urmată pe podium de CSM Târgovişte, laureata din 2021, respectiv CSO Voluntari, în premieră.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.