Arbitrul Radu Petrescu a scris în raportul întocmit după meciul Poli Iaşi - FC Voluntari că a fost insultat de antrenorul gazdelor, Andrei Cristea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mai bine mureai la operaţie", este fraza consemnată în raportul arbitrului, potrivit digisport.ro.

"Petrescule, fugi la vestiar, bă, infractorule!", i-a transmis Andrei Cristea lui Petrescu, după meci, conform imaginilor surprinse de camerele TV.

Preşedinteel clubului ieşean, Ciprian Paraschiv, a declarat că Andrei Cristea susţine că nu a spus acele cuvinte legate de operaţia suferită de arbitrul Radu Petrescu.

"Am înţeles şi eu că arbitrul a scris aceste cuvinte legate de operaţie. Sunt cuvinte foarte urâte, dar Andrei nu a spus aşa ceva, l-am întrebat. Mai mult, am stat o perioadă din meci cu el. El era într-un grup de oameni, nu-mi dau seama cum arbitrul a auzit că Andrei Cristea a strigat din tribună aşa ceva. Dincolo de acest lucru, consider că a fost neinspirată delegarea lui Radu Petrescu, ţinând cont de ce s-a întâmplat anul trecut, la meciul cu Sibiul. Nu aş putea spune că lumea îl aplauda pe Radu Petrescu atunci când fluiera. Am vorbit cu Andrei şi cu cei din jurul lui şi el a zis că nu a declarat cuvintele, cele legate de operaţie", a spus Paraschiv, la Digi Sport.

Radu Petrescu a suferit în 2018 o operaţie pe creier pentru îndepărtarea unei tumori.

Formaţia FC Voluntari a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Poli Iaşi, în etapa a XXV-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.