Fundaşul uruguayan Ronald Araujo nu a fost convocat de antrenorul Xavi pentru meciul pe care FC Barcelona îl va disputa, duminică, în deplasare, cu Getafe, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Etapa trecută, Araujo a fost transportat cu ambulanţa la spital după ce, în minutul 60 al meciului cu Celta Vigo, s-a ciocnit cap în cap cu coechipierul său Gavi, la un duel pentru balon. Meciul a fost întrerupt opt minute, iar Araujo a fost înlocuit de Lenglet.

Fundaşul a petrecut noaptea de marţi spre miercuri în spital, dar testele efectuate nu au relevat nicio afecţiune.

A doua zi, el a fost externat, iar sâmbătă s-a antrenat normal cu echipa. Totuşi, Xavi nu a vrut să rişte şi l-a lăsat în afara lotului pentru meciul de la Madrid.

Fundaşul a fost chemat însă la echipa naţională, care va disputa luna viitoare trei partide amicale.

Antrenorul Barcei a convocat la prima echipă cinci jucători de la formaţia secundă, Carevici, Balde, Mika Marmol, Alvaro Sanz şi Jandro Orellana, în condiţiile nu poate conta, pe lângă Araujo, pe Jordi Alba, Frenkie de Jong, Eric Garcia, Pique, Sergi Roberto, Dest, Pedri şi Nico.

Partida Getafe - FC Barcelona, din etapa a XXXVII-a a LaLiga, va avea loc, duminică, de la ora 20.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.