Antrenorul Adrian Rădulescu l-a caracterizat pe multiplul campion la nataţie David Popovici ca fiind “constant, consecvent şi atent la detalii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a mai afirmat că se aştepta ca 2022 să fie un an foarte bun: “S-a muncit foarte mult. Cred că ne aşteptam ca anul să fie atât de bun”.

“Sunt un antrenor fericit, dar care nu se poate abţine şi mereu găseşte noi probleme care necesită rezolvare”, a adăugat Rădulescu.

Antrenorul a menţionat că înaintea competiţiilor din această vară obiectivul pe care şi l-au propus era să fie competitivi la cele patru competiţii.

“După Campionatul Mondial de la Budapesta ne-am pus în cap cvadrupla dublă, adică medaliile de aur la 100 şi la 200 în două competiţii continentale juniori şi seniori şi două competiţii mondiale juniori şi seniori”, a afirmat el.

David Popovici a câştigat în 2022 medaliile de aur la 100 m liber şi 200 m liber la Campionatul Mondial şi la Campionatul European de seniori şi patru medalii de aur şi una de argint la CE de juniori (50 m liber. 100 m liber, 200 m liber, ştafetă 4x100 m liber / ştafetă combinată 4x100 m)

În perioada 30 august – 4 septembrie, Popovici va participa la CM de înot pentru juniori, la Lima.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.