Antrenorul Eusebio Sacristan a fost demis, luni, de la conducerea tehnică a echipei Real Sociedad, în urma rezultatelor slabe înregistrate de formaţia bască. Odată cu Eusebio părăseşte clubul şi directorul sportiv Loren Juarros, care şi-a reziliat de comun acord contractul cu Real Sociedad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 54 de ani, Eusebio era în funcţie din noiembrie 2015, conducând echipa din San Sebastian la 112 partide. El va fi înlocuit de Imanol Alguacil, antrenorul echipei secunde.

Real Sociedad are doar trei victorii în ultimele 12 partide jucate în LaLiga, fiind totdată eliminată din 16-imile de finală ale Ligii Europa, de FC Salzburg.

După 29 de etape, Real Sociedad ocupă locul 15, cu 33 de puncte, nefiind în pericol iminent de retrogradare. Las Palmas, echipa de pe locul 18, primul retrogradabil, a acumulat numai 21 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.