Antrenorul echipei Sheffield United, Chris Wilder, a fost amendat cu 11.500 de lire sterline pentru că a criticat arbitrajul şi a denunţat "lipsa de respect" arătată de un asistent care a mâncat un sandviş în timpul unei discuţii tensionate de după meci, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tehnicianul a fost sancţionat pentru "comportament inadecvat" după "declaraţiile sale din presă" făcute după înfrângerea cu scorul de 3-2 cu Crystal Palace, la 30 ianuarie, a anunţat Federaţia Engleză de Fotbal (FA).

Sandvişul discordiei

"Fiecare decizie la limită sau decizie 50/50 este împotriva noastră, iar dacă cu asta trebuie să ne confruntăm de acum până la sfârşitul sezonului, o vom face", a declarat Wilder după meci. "Dar nu voi trece neobservat, fără să spun ceva. M-am dus la arbitru şi i-am spus acest lucru”.

Tehnicianul în vârstă de 56 de ani, care a preluat în decembrie conducerea echipei din Premier League, a atras atenţia presei în special atunci când a criticat atitudinea unuia dintre asistenţii arbitrului Tony Harrington în timpul schimbului verbal care a urmat meciului.

"Unul dintre asistenţii săi mânca un sandviş în acel moment, ceea ce, din punctul meu de vedere, reprezintă o lipsă totală de respect. Sper că s-a bucurat de sandvişul său în timp ce vorbea cu un antrenor din Premier League", a spus el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.