Veljko Paunovici, antrenorul echipei Reading, a declarat că atacantul George Puşcaş ar putea părăsi formaţia engleză în această iarnă, chiar dacă jucătorul român este în revenire de formă şi a marcat de două ori în ultimele meciuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Puscas este jucătorul nostru şi am spus mereu că va fi important pentru noi şi că va marca goluri. Sunt fericit că a contribuit cu două goluri luna aceasta. Cred că jocul lui se va îmbunătăţi. Dar în fotbal, orice se poate întâmpla, mai ales în perioada de transferuri. Lucrurile se pot schimba", a declarat tehnicianul sârb.

Din Serie B Pisa, Lecce şi, mai nou Brescia, iar din Serie A Salernitana şi Cagliari sunt interesate de un transfer sau împrumut al atacantului de 25 de ani.

George Puşcaş a înscris un gol în meciul pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-4, în faţa formaţiei Huddersfield, în etapa a XXVIII-a a ligii a doua din Anglia.

Reading a condus cu 1-0, prin golul marcat de Lucas Joao, în minutul 6. Puşcaş a înscris în minutul 22, iar al treilea gol al gazdelor a fost marcat de Morrison ’45. Pentru Huddersfield au punctat Sinani ‘9 şi Ward ’15, ’25, ’53.

Puşcaş a marcat pentru Reading şi în Cupa Angliei, dar echipa sa a fost eliminată de formaţia de liga a patra Kidderminster Harriers, scor 1-2, în turul al treilea, la 8 ianuarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.