Antrenorul echipei Leganes, mexicanul Javier Aguirre, a declarat că LaLiga se va relua la 20 iunie şi se va încheia înainte de finalul lunii august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Avem acum o dată pentru reînceperea campionatului Spaniei, va fi la 20 iunie şi se va încheia la 26 iulie. Vom juca 11 etape sâmbăta, duminica, miercurea şi joia. LaLiga m-a informat oficial şi sunt foarte fericit că programul de antrenament este acum planificat", a declarat antrenorul pentru site-ul mexican Marca Claro.

Luni, Liga Spaniolă de Fotbal a anunţat că echipele din primele două ligi îşi pot relua antrenamentele individuale din această săptămână.

Liga a precizat că toate cluburile vor urma un protocol pentru revenirea la antrenamente, convenit cu autorităţile sanitare pentru a se garanta siguranţa jucătorilor şi a personalului.

Preşedintele ligii, Javier Tebas, a precizat că speră într-o reluare a meciurilor în luna iunie, pentru ca sezonul 2019/2020 să fie dus la bun sfârşit.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.