Antrenorul olandez Arne Slot şi-a prelungit până în anul 2026 contractul cu echipa olandeză Feyenoord Rotterdam, a anunţat vineri, pe pagina oficială de Twitter, gruparea campioană a Ţărilor de Jos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lui Arne Slot (44 de ani) îi expira contractul cu Feyenoord la finalul acestui sezon, iar zvonurile îl dădeau pe tehnician ca fiind în tratative cu gruparea engleză Tottenham Hotspur. Însă vineri, Slot a semnat o prelungire pentru următorii trei ani a contractului cu Feyenoord.

„Nu am terminat încă aici. Am avut un sezon minunat cu Feyenoord, iar titlul a venit ca o recompensă minunată pentru toată munca grea care a fost făcută, dar îmi doresc foarte mult să continui să construiesc. După vacanţa de vară, ne aşteaptă o aventură în Liga Campionilor şi există un titlu pe care trebuie să îl apărăm. Am multe speranţe, astfel că sunt mândru că am fost şi rămân antrenorul lui Feyenoord”, a precizat antrenorul olandez într-o declaraţie pentru site-ul oficial al clubului.

Arne Slot a câştigat anul acesta titlul în Ţările de Jos, cu Feyenoord, aducând echipei din Rotterdam primul titlu după şase ani de pauză.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.