Tehnicianul italian Antonio Conte le-ar fi cerut conducătorilor de la Paris Saint-Germain să îi dea un salariu aproape dublu faţă de cel pe care îl încasează acum de la Tottenham Hotspur, informează mirror.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit RMC Sport, Conte are în prezent un salariu estimat la 17 milioane de euro pe an la Tottenham, după ce l-a înlocuit pe Nuno Espirito Santo, în octombrie. El speră să ajungă la aproximativ 30 de milioane de euro la PSG, ceea ce l-ar face unul dintre cel mai bine plătiţi antrenor din Europa, alături de Diego Simeone de la Atletico Madrid (40 de milioane de euro brut).

De asemenea, el doreşte să i se alăture la PSG Gianluca Petrachi, ca director sportiv, şi ar dori o "curăţenie" în lotul de jucători al parizienilor. Acest lucru se adaugă la faptul că a identificat deja potenţiale ţinte pentru perioada de transferuri din vară.

Antonio Conte, 52 de ani, a mai antrenat în carieră la nivel înalt echipele Atalanta, Juventus, Chelsea, Inter Milano şi naţionala Italiei.

PSG ar urma să se despartă de antrenorul Mauricio Pochettino la finalul sezonului, a scris, luni, Le Parisien, care a precizat că nici tehnicianul, nici clubul nu doresc să continue colaborarea.

Sub conducerea argentinianului, PSG nu a reuşit decât titlul în Ligue 1 şi a părăsit prematur atât Liga Campionilor, cât şi Cupa Franţei, în ciuda unei campanii de transferuri de excepţie realizată vara trecută.

The Mirror notează că Pochettino ar putea reveni la Tottenham, dacă Antonio Conte va părăsi echipa londoneză, cu care mai are contract până în vara anului 2023.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.