Antrenorul FCSB, Anton Petrea, consideră pe deplin meritată vitoria obţinută de echipa lui cu Farul Constanţa, în ciuda acuzaţiilor virulente ale oaspeţilor la adresa arbitrului Lucian Rusandu, care, în opinia lor, nu a dictat un penalti clar la scorul de 0-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am stat destul de bine, am avut atitudine mult mai bună, am avut şi agresivitate pe măsură. Ne-am creat ocazii importante de a marca şi cred că victoria este pe deplin meritată. (n.r. - despre schimbarea lui Mamut la pauză) E normal să ducă doar 45 de minute, vine după o perioadă lungă, are două săptămâni de antrenament. Da, cred că până la urmă evoluţia lui a fost destul de bună, s-a comportat decent să vedem în continuare cum va fi când se va reface după efortul acesta depus şi sper să ne ajute cât mai mult. (n.r. - dacă s-a gândit să-l folosească pe Edjouma atacant, cum ar dori Gigi Becali) Momentan, nu. Cred eu că locul lui este mijlocul terenului. Astăzi a făcut o partidă bună, sunt mulţumit. (n.r. - despre fazele contestate de Farul) Nu pot să mă pronunţ foarte bine, pentru că nu am revăzut fazele incriminate. Pot vorbi despre faza presupusului penalti. Cred că ar fi două lucruri de luat în calcul. Nu am revăzut faza, dar nu ştiu dacă a fost ofsaid în primă fază, la pasa către Moldoveanu şi nu ştiu dacă jucătorul de la Farul loveşte mingea la presupul fault şi mingea este în teren sau nu. Probail că a fost un contact, dar nu ştiu dacă mingea a fost în teren în momentul respectiv. (n.r. - despre Andrei Vlad) Sund decizii care se iau la un club în funcţie de randamentul pe care îl are un anumit jucător, nu vreau să mă refer numai la Vlad. El are un post foarte periculos, orice greşeală se contabilizează. Au fost momente în care a avut evoluţie mai nesigură şi din acest motiv am considerat să nu facă parte din lot pentru acest moment, nu înseamnă că este ieşit din calculele noastre sau că nu mai face din lot. Are un caracter puternic şi poate să treacă peste momentele mai puţin bune pentru el. (n.r. - când revine) El e cu noi tot timpul la antrenamente, vorbim, văd cum se antrenează. Vedem, în funcţie de ce se întâmplă la echipă, în funcţie de rezultatele noastre, nu pot să spun o dată exactă când va intra în poartă. Aşa e la fotbal, nu poţi să ai tot timpul perioade bune. (n.r. - despre Keşeru) Deocamdată nu ştiu, e greu de spus, momentan nu e în lot", a declarat Petrea, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

FCSB a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei I a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.