Britanicul Andy Murray a declarat, vineri, că situaţia creată de problemele pe care le are Novak Djokovici cu viza de Australia nu este una bună şi că îşi doreşte să se rezolve totul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu este o situaţie bună. Nu o să-l lovesc pe Novak când este la pământ. Nu este pentru nimeni o situaţie bună. Nu ştiu care va fi procesul acum. Nu ştiu ce cale va alege, dacă poate face apel şi cât ar dura. Se poate antrena în continuare pe parcursul procesului? Poate participa la turneu? N-am nicio idee. Evident, vreau ca situaţia să se rezolve. Cred că ar fi bine pentru toată lumea. S-a lungit totul prea mult şi nu este bine pentru tenis, nu este bine pentru Australian Open şi nici pentru Novak. Evident, mulţi oameni au criticat de asemenea guvernul aici. Nu a fost bine”, a spus Murray.

Andy Murray s-a calificat, vineri, în finala turneului de la Sydney, trecând în semifinale de Reilly Opelka, scor 6-7 (6), 6-4, 6-4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.