Tenismenul britanic Andy Murray a făcut un apel în social media pentru a fi ajutat să îşi recupereze verigheta, după ce pantofii de tenis i-au fost luaţi de unde îi lăsase peste noapte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ştiu, sunt un idiot şi privind în urmă pare o idee foarte proastă, însă am nevoie de ajutor”, a notat Murray pe Instagram, ataşând un filmuleţ în care explică situaţia.

“Aseară, după cină aici la Indian Wells m-am întors la maşină pentru a reveni la hotel şi maşina nu mirosea grozav. Practic mi-am lăsat acolo pantofii de tenis, au fost 39 de grade, astfel că pantofii erau destul de uzi, transpiraţi, mirositori... Am decis, când m-am întors la hotel, că încălţămintea trebuie să stea la aer, trebuie să se usuce, nu am balcon la cameră şi nu am vrut să îi las în cameră, ca să nu miroasă urât, aşa că m-am gândit să las pantofii sub maşină ca să se aerisească şi să se usuce peste noapte. Dimineaţa, când am mers la maşină, pantofii nu mai erau. Aşa că a trebuit să merg la un magazin ca să îmi iau altă încălţăminte, o marcă diferită faţă de ce port de obicei, ceea ce nu este sfârşitul lumii, dar nu este ideal. Mă pregăteam pentru antrenament, iar fizioterapeutul m-a întrebat: ‘Unde îţi este verigheta?’. Şi am reacţionat: ‘O, nu!’. Eu practic îmi leg inelul de pantofii de tenis când joc. Aşa că mi-a fost furată şi verigheta. Dacă cineva poate distribui acest mesaj sau are idee unde ar putea să fie ar fi de mare ajutor, ca să încerc să le recuperez. Aş aprecia mult. Mulţumesc”, a spus Andy Murray.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andy Murray (@andymurray)

Britanicul participă în această perioadă la turneul de la Indian Wells, la care îl va întâlni în primul tur pe francezul Adrian Mannarino.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.