Perechea Andy Murray/Feliciano Lopez (Marea Britanie/Spania) a învins, joi, cu scorul de 7-6 (5), 6-3, cuplul Juan Sebastian Cabal/Robert Farah, cap de serie numărul 1, în primul tur al turneului de la Queen's Club.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta a fost primul meci jucat de Murray după Australian Open şi după operaţia suferită la şold, la 29 ianuarie.

"A fost nemaipomenit, mi-a plăcut foarte mult. Am fost lent la început, dat mi-a fost mai bine pe măsură ce jocul a continuat. Sunt foarte norocos să pot juca tenis din nou. Îmi place să joc pe acest teren, este un loc extraordinar unde să joci tenis. M-am simţit destul de relaxat la antrenamentul de azi, dar am început să devin agitat când am intrat pe teren. Vrei să ai fluturi în stomac şi am avut azi", a declarat Murray, care a adăugat că nu a simţit dureri în timpul meciului, informează Reuters.

În sferturi, Murray şi Lopez vor da piept cu perechea învingătoarea din meciul dintre britanicii Daniel Evans şi Ken Skupski şi echipa Felix Auger-Aliassime/Alex de Minaur (Canada/Australia).

Fostul lider ATP va evolua la dublu şi la Wimbledon, în echipă cu francezul Pierre Hugues-Herbert. Britanicul vrea să joace şi la dublu mixt la al treilea grand slam al anului, dar nu şi-a găsit încă o parteneră.

"Am vorbit cu vreo două jucătoare, dar am fost refuzat", a glumit Murray.

La Australian Open, Murray a declarat că ar putea fi ultimul său turneu. El a fost vizibil emoţionat şi a plâns la conferinţa de presă susţinută la Melbourne. La început, după ce a fost întrebat cum se simte, el a răspuns: “Nu grozav” şi apoi i-a venit să plângă, astfel că a ieşit din sală pentru scurt timp, pentru a-şi reveni.

El a spus că durerea la şoldul drept, din cauza căreia a fost operat în urmă cu un an, nu a dispărut şi a făcut să nu mai aibă bucuria dinainte de a se antrena şi a participa la competiţii.

La 29 ianuarie, el a suferit o nouă intervenţie chirurgicală şi acum poate evolua din nou, însă doreşte ca revenirea lui pe teren să se facă treptat, mai întâi în meciurile de dublu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.