Jucătorul Andrei Sin, ultima oară la Politehnica Iaşi, a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti, a anunţat conducerea executivă a clubului din Ştefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născut în Bucureşti, pe 26 octombrie 1991, Andrei Sin şi-a început cariera la juniorii Sportului Studenţesc şi a evoluat pentru Viitorul Constanţa, CS Otopeni, Callatis Mangalia, Delta Tulcea, CS U Craiova, Unirea Tărlungeni, ASA Tg. Mureş şi Politehnica Iaşi.

33 de meciuri, 32 în campionat şi unul în Cupa României, a jucat Andrei Sin, sezonul trecut, pentru Politehnica Iaşi. A înscris un gol în partida FC Voluntari vs Politehnica Iaşi, scor 2-3.

73 de partide a evoluat Andrei Sin în Liga 1, 62 la Politehnica Iaşi şi 11 la ASA Tg. Mureş, marcând trei goluri, toate în tricoul ieşenilor. 

85 de jocuri şi 13 goluri a adunat Andrei Sin în liga secundă din România.

28 de ani va împlini Andrei Sin pe 26 octombrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.