Mijlocaşul Andrei Prepeliţă a declarat, marţi seară, la Digisport, că şi-a reziliat contractul cu FC Rostov, unde juca din 2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am reziliat de comun acord cu FC Rostov şi aştept să văd încotro o iau. Am ceva propuneri, dar aştept să văd. Am ceva discuţii din străinătate. S-a ajuns aici din cauza contractului. Anul trecut Rostov a avut un buget mare, de Champions League. O dată cu plecarea antrenorului la Rubin, au plecat 18 jucători, iar conducerea ne-a anunţat că nu ne mai poate plăti contractele. S-a schimbat şi conducerea, iar eu am fost de acord cu rezilierea, nu puteam să mai stau acolo”, a declarat Andrei Prepeliţă, la Digi Sport Special.

Prepeliţă a mai evoluat în cariera sa pentru Unirea Slobozia, FC Argeş, Universitatea Craiova, FCSB şi Ludogoreţ Razgrad.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.