Sportivul Andrei Păştin (CS Dinamo) a câştigat, joi, medalia de aur în proba de sabie cadeţi masculin individual, la Campionatul Mondial pentru cadeţi şi juniori, competiţie care se desfăşoară la Verona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este prima medalie pentru România la un Campionat Mondial, în probele de cadeţi, după o pauză de trei ani. În 2015, la Taşkent, Alexandra Predescu a câştigat aurul în proba de spadă cadeţi feminin individual.

Coordonat de pe margine de tehnicianul Rareş Dumitrescu, Andrei Păştin a avut următorul parcurs pe tabloul de eliminări directe la Verona: tabloul de 128 – liber; tabloul de 64 – 15-14 cu Szymon Hryciuk (Polonia); tabloul de 32 – 15-5 cu Oleg Yuzakov (Rusia); tabloul de 16 – 15-9 cu Hyun Jun (Coreea de Sud); tabloul de 8 – 15-13 cu Rareş Ailinca; semifinale – 15-11 cu Alonso Santamaria (Spania); finală – 15-10 cu Robert Vidovszky (SUA).

Ceilalţi doi sabreri români s-au clasat pe următoarele poziţii: Rareş Ailinca – locul 7, Elton Dincă – locul 56.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.