Jucătoarele Andreea Roşca, locul 258 WTA, Elena Ruse, locul 195 WTA, şi Miriam Bulgaru, locul 437 WTA, au primit wild card-urile ediţiei 2018 a BRD Bucharest Open, au anunţat organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 19 ani, Miriam Bulgaru ocupă locul 437 la simplu şi are un bilanţ de 14-6 în acest sezon, în care a câştigat un turneu ITF la Curtea de Argeş, al treilea ei titlu ITF al carierei, după ce a învins-o pe Andreea Mitu în finală. Cele două s-au reîntâlnit în semifinale la Focşani, unde Mitu şi-a luat revanşa.

Tot în vârstă de 19 ani, Andreea Roşca are un sezon impresionant, ea adunând deja 4 titluri în turnee ITF de 15k. După ce la finalul anului trecut era pe locul 919, Andreea ocupă acum locul 258, după un bilanţ de 44 de victorii şi 8 înfrângeri anul acesta.

Elena Gabriela Ruse a debutat în circuitul WTA chiar la Bucureşti, anul trecut, şi a folosit cu bine acel wild card, ea reuşind atunci prima victorie a carierei într-un turneu WTA.

Tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal al BRD Bucharest Open 2018, cu premii de 250.000 de dolari, are loc sâmbătă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.