Jucătoarea Andreea Mitu, locul 227 WTA, a fost eliminată, joi, în optimile de finală ale probei de simplu din cadrul turneului ITF de 25.000 de dolari de la Santa Margherita (Italia). Românca urmează să joace şi la dublu, în sferturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mitu a fost învinsă de sportiva ucraineană Katarina Zavatska, venită din calificări, locul 533 mondial, scor 3-6, 6-3, 6-0.

Tot joi, Elena Gabriela Ruse, locul 296 WTA, a fost eliminată în optimi de Başak Eraydin (Turcia), de asemenea o sportivă venită din calificări, numărul 344 mondial, scor 6-2, 6-2.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Dacă s-ar fi impus în optimile de finală, cele două românce ar fi fost adversare în sferturi.

La dublu, perechea Andreea Mitu/Eva Wacanno (România/Olanda) întâlneşte în sferturi cuplul spaniol Cristina Bucsa/Olga Saez Larra.

În sferturile de dublu va evolua joi şi Irina Maria Bara, care face pereche cu Başak Eraydin. Cele două, favorite 3, vor întâlni perechea Usue Maitane Arconada/Katharina Hobgarski (SUA/Germania).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.