Antrenorul italian Andrea Pirlo a plecat de la echipa de primă ligă turcă Fatih Karagümrük SK, a anunţat miercuri gruparea din Istanbul, pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andrea Pirlo (44 de ani) a venit în Turcia, la clubul din Istanbul Fatih Karagümrük SK în iunie 2022. El a semnat un contract pe un an cu gruparea turcă, dar va părăsi clubul cu o etapă înainte de încheierea actualului sezon , după ce Fatih Karagümrük SK a înregistrat trei eşecuri consecutive. Echipa se află pe pe locul al 9-lea în Süper Lig.

„Pentru că nu vom mai continua colaborarea cu Andrea Pirlo şi staff-ul său în sezonul viitor, le-am acordat permisiunea de a părăsi clubul, sperând ca în felul acesta să le oferim şansa de a-şi putea planifica mai bine viitorul. Am fost foarte fericiţi să petrecem un sezon alături de Andrea şi îi mulţumim pentru contribuţia adusă. Îi dorim, pentru viitor, tot binele”, scrie în comunicatul publicat pe pagina de Twitter a clubului.

Înainte de a antrena în Turcia, Pirlo a mai fost tehnicianul lui Juventus Torino, în sezonul 2020-2021.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.