Jucătoarea Ana Bogdan, locul 146 WTA, s-a calificat, luni, pe tabloul principal la turneul de la Mallorca (iarbă), dotat cu premii totale de 250.000 de euro, unde a acces şi Sorana Cîrstea, numărul 97 mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ana Bogdan a învins-o în ultimul tur al calificărilor, cu scorul de 7-6 (4), 6-0, într-o oră şi 38 de minute, pe sportiva ucraineană Katerina Kozlova, locul 98 mondial, şi a acces în premieră în acest an pe tabloul principal al unui turneu WTA.

Sorana Cîrstea a trecut în ultima rundă a calificărilor de Mandy Minella (Luxemburg, 129 WTA), scor 6-3, 6-2.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Premiul pentru primul tur de pe tabloul principal la Mallorca este de 1.552 de euro şi un punct WTA. Cele două românce mai obţin 14 puncte pentru participarea în calificări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.