Echipa naţională a Austriei a învins sâmbătă naţionala din Slovacia, în deplasare, scor 2-0, într-un amical disputat la Bratislava. Într-un alt meci, la Dublin, Irlanda şi Belgia au încheiat la egalitate, 0-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Bratislava, austriecii au deeschis scorul în primul minut de joc, prin Christoph Baumgartner, pentru ca în minutul 82 Andreas Weimann să stabilească rezultatul final, 2-0 pentru Austria. Pe banca de rezerve a echipei antrenate de Ralf Rangnick a luat loc şi fundaşul central de origine română Flavius Daniliuc, de la Red Bull Salzburg.

În amicalul de la Dublin, gazdele au ratat un penalti în minutul 28, prin Evan Ferguson, în timp ce artileria grea a belgienilor, formată din Trossard, Openda şi Bakayoko, nu a reuşit să îl învingă pe portarul irlandez Caoimhin Kelleher. Irlanda – Belgia s-a încheiat 0-0

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.