Atacantul Denis Alibec a declarat, marţi seară, că Sporting Lisabona nu este un advesar "de speriat", iar FCSB a demonstrat acest lucru în remiza din primul tur al play-off-ului Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne-am dorit foarte mult să nu piredem aici, puteam să şi marcăm, ne bucurăm că am obţinut un rezultat bun. Sperăm să reuşim la Bucureşti să trecem mai departe. Sporting nu e o echipă de speriat, s-a văzut acest lucru, cu această partidă le-am dat multora peste nas, celor din ţară, care nu credeau în noi. Ne facem de râs dacă ne prezentăm cu acel gazon pe Arena Naţională la retur", a declarat Alibec la Sport.ro.

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Sporting Lisabona, disputat, marţi, în deplasare, în turul play-off-ului Ligii Campionilor. Steliştii au evoluat cu un jucător mai puţin după eliminarea lui Mihai Pintilii, din minutul 80.

Returul va avea loc la 23 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.