Fotbalistul echipei Astra Giurgiu, Denis Alibec, care a primit cartonaş roşu în minutul 90+3 la meciul cu FC Voluntari, scor 1-1, a declarat că eliminarea este total nedreaptă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că abia mă aştepta domnul arbitru să mă elimine. Părerea mea este că nu a fost roşu, maxim galben puteam să iau, dar şi aşa jucătorul de la Voluntari a ţipat de parcă ar fi fost împuşcat din tribună. Eu cred că este total nedreaptă această eliminarea. Acum să joace arbitrul cu Dinamo, poate câştigăm meciul. Până acum nu m-au vânat, dar astăzi cred că mai putea să aştepte puţin să se consulte şi cu asistentul”, a spus Alibec la Telekom Sport.

Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat sâmbătă, în deplasare, în compania echipei FC Voluntari, în etapa a XX-a a Ligii 1. Jocul a fost arbitrat de Ionuţ Coza. În etapa următoare, Astra va juca pe teren propriu, cu Dinamo, în 20 decembrie, de la ora 20.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.