Atacantul Denis Alibec a declarat, duminică seară, după derbiul câştigat de FCSB în faţa echipei Dinamo, scor 2-1, că pentru el şi colegii săi bucuria este de nedescris, acest succes venind într-un moment foarte important în campionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este o bucurie de nedescris pentru noi, am reuşit să învingem Dinamo într-un moment foarte important în campionat, suntem foarte bucuroşi. Nu neapărat că este împotriva lui Dinamo, dar am jucat cu sufletul pe teren şi asta s-a văzut", a spus Alibec la Digi Sport.

Denis Alibec speră să joace la fel de bine şi împotriva fostei sale echipe, Astra Giurgiu: "Mai sunt foarte multe meciuri, important e să câştigăm cu Astra joi. Sper să joc bine şi în meciul cu Astra şi să câştigăm".

Referitor la faptul că echipa sa se numeşte din această săptămână FCSB, Alibec a spus că pentru el este acelaşi lucru: "Este acelaşi lucru pentru mine, eu am venit la Steaua şi toată lumea crede că este Steaua în continuare".

Fundaşul Marian Pleaşcă este de părere că debutul său la FCSB a fost unul fericit: "A fost un meci destul de greu, dar mă bucur că am câştigat. A fost un debut fericit pentru că am câştigat. Am fost lovit cu cotul la golul primit, i-am spus arbitrului, dar mi-a zis să plec de acolo că îmi dă galben. E prematur să vorbim dacă am scos-o pe Dinamo din lupta la titlu. Pauza pentru meciul naţionalei a fost benefică pentru noi. Nu mă interesează cum se numeşte, eu consder că sunt la Steaua".

Formaţia FCSB a învins Dinamo, duminică seară, pe Arena Naţională, scor 2-1, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I, în care cele două echipe au avut câte un jucător eliminat şi jocul a fost întrerupt pentru scurt timp de două ori din cauza suporterilor care au intrat pe teren.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Alibec '10 şi Boldrin '75, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Nemec, în minutul 57.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.