Atacantul Astrei Giurgiu Denis Alibec a declarat, joi, că va face faţă la Steaua, echipă la care va evolua începând din iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Să vedem până în iarnă ce se întâmplă. Să dea Dumnezeu să nu mă accidentez şi să fie bine. Am făcut nişte teste la genunchi, probabil aşa se fac la toate echipele, să vadă dacă eşti apt fizic şi a ieşit totul bine. Să sperăm că voi juca mai mult şi la naţională. Vom vedea din iarnă. Sunt supărat că nu am jucat, însă nu pot să fac nimic, asta este decizia antrenorului, nu pot să îi zic eu pe cine să bage. Am văzut că domnul Becali mă dă pe la Barcelona după transferul la Steaua. Să dea Dumnezeu să se întâmple asta! Nu ştiu dacă va fi uşor la Steaua, dar cred că voi face faţă şi voi juca cât mai mult", a declarat Alibec, potrivit www.dolce-sport.ro.
 
Gigi Becali a anunţat, miercuri, că a ajuns la un acord cu Astra Giurgiu pentru transferul lui Denis Alibec la Steaua, pentru suma de 1,7 milioane de euro plus TVA.
 
Alibec a efectuat deja vizita medicală, iar Steaua a achitat suma de transfer în contul clubului campion al României.
 
În contractul de transfer există o clauză, potrivit căreia Astra returnează suma de bani primită în cazul în care jucătorul se accidentează până în iarnă, când va trece sub comanda tehnicianului Laurenţiu Reghecampf.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.