Doi componenţi ai grupării algeriene Mouloudia El Bayadh, din prima ligă din Algeria, şi-au pierdut viaţa într-un accident de autocar la orele târzii ale zilei de miercuri. Federaţia naţională de fotbal a amânat toate meciurile programate pentru această săptămână în toate diviziile, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agenţia de presă de stat din Algeria a precizat că în urma accidentului şi-au pierdut viaţa portarul echipei El Bayadh, Zakaria Bouziani, în vârstă de 27 de ani, şi antrenorul secund Khalid Muftah.

Bouziani, portar de rezervă, a jucat în două meciuri în acest sezon în campionat.

Autocarul care transporta echipa s-a răsturnat în oraşul Sougueur din nord-vestul Algeriei, în timp ce se îndrepta spre Tizi Ouzou pentru un meci cu JSK Kabylie programat vineri, potrivit presei locale. Clubul a precizat pe Facebook că persoanee rănite în accident sunt în stare stabilă.

"În urma tragediei dureroase care s-a abătut asupra fotbalului algerian... Federaţia Algeriană de Fotbal a decis să suspende toate activităţile fotbalistice programate pentru sfârşitul acestei săptămâni pe întreg teritoriul ţării", a precizat federaţia într-un comunicat. "Federaţia a decis, de asemenea, să amâne ceremonia de tragere la sorţi pentru Cupa Algeriei".

El Bayadh ocupă locul şase în clasamentul campionatului algerian, cu 15 puncte în 10 meciuri, la 12 puncte de liderul MC Alger.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.