Alexandru Meszar, acţionar UTA Arad, a declarat, miercuri, că Mircea Rednic a suferit probabil infarctul la pauza meciului cu FCSB. După intervenţia de montare a unui stent, tehnicianul deja vorbea despre antrenament, a precizat oficialul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În pauza meciului cu FCSB a avut primele simptome, a avut dureri în piept. Probabil atunci s-a produs infarctul. Azi-dmineaţă a acuzat din nou probleme. Starea lui este foarte bună. Bineînţeles, are o stare de oboseală, trebuie lăsat un pic în linişte. Am vorbit cu el imediat după intervenţie. Deja vorbea de antrenamentul de astăzi”, a spus Meszar la Digi Sport.

El a menţionat că lasă la latitudinea antrenorului decizia cu privire la revenire: “Eu personal nu o să forţez nimic. Poate o pauză mai lungă nu i-ar face bine. Rămâne la latitudinea dânsului”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.