Procesul jucătorului de tenis Alexander Zverev pentru presupuse violenţe domestice împotriva unei foste partenere va începe la Berlin, în ziua de 31 mai, a anunţat luni seară tribunalul districtual al oraşului, preluat de agenţia SID.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexander Zverev (26 de ani, locul 6 ATP) a fost acuzat că în luna mai a anului 2020, la Berlin „a maltratat fizic o femeie în timpul unei dispute şi că i-a afectat sănătatea acesteia”. Deşi procedura judiciară nu menţionează numele reclamantului, apărătorii lui Zverev au indicat încă din luna octombrie că plângerea a fost depusă de Brenda Patea, un model german de origine română, fosta parteneră a tenismanului.

În termenele de judecată programate nu a fost încă dispusă nici o înfăţişare personală, astfel că Zverev va fi reprezentat la Berlin de avocaţii săi.

În luna ianuarie a anului 2023 ATP a închis o altă anchetă privind acuzaţii de violenţă domestică ale lui Alexander Zverev la adresa jucătoarei Olga Sharypova, o fostă parteneră, din lipsa unor dovezi suficiente.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.