Germanul Alexander Zverev, locul 3 ATP şi cap de serie numărul 3, a fost eliminat, duminică, în optimile de finală ale Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a fost învins, cu scorul de 6-3, 7-6 (5), 6-3, de canadianul Denis Shapovalov, locul 14 ATP şi cap de serie numărul 14, după un meci de două ore şi 21 de minute.

Tot duminică, spaniolul Rafael Nadal, locul 5 ATP şi cap de serie numărul 6, s-a calificat în sferturi, scor 7-6 (14), 6-2, 6-2, cu francezul Adrian Mannarino, locul 69 ATP, după un meci de două ore şi 40 de minute. Numai tie-break-ul primului set a durat 28 de minute.

Nadal, câştigător în 2009 şi de alte patru ori finalist, şi Shapovalov se vor întâlni în sferturi. Spaniolul este a XIV-a oară în această fază, iar canadianul se află în premieră în sferturi.

Jocurile Miomir Kecmanovici din Serbia, locul 77 ATP - Gael Monfils, locul 20 ATP şi cap de serie numărul 17 şi Pablo Carreno Busta din Spania, locul 21 ATP şi cap de serie numărul 19 - Matteo Berrettini, locul 7 ATP şi cap de serie numărul 7 vor stabili al doilea sfert de finală de pe partea superioară a tabloului masculin de simplu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.