Antrenorul Alan Pardew, cu o bogată experienţă în Premier League, a fost numit la conducerea tehnică a echipei bulgare ŢSKA Sofia, în locul lui Stoicio Mladenov, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 60 de ani, Pardew, antrenorul sezonului 2011/2012 în Premier League, a semnat un contract valabil până în vara anului 2023. El lucra în cadrul clubului bulgar din noiembrie 2020, în calitate de director tehnic.

Noul tehnician va fi ajutat de Alex Dyer, fost antrenor al echipei Kilmarnock, de Martin Stoianov şi de analistul Hristo Zahariev.

"Scopul meu este să las o moştenire la ŢSKA în viitor şi acestor tineri antrenori care vor lucra cu noi acum, pentru a putea ajuta clubul în următorii ani”, a spus Pardew, pentru site-ul clubului.

În cariera lui, tehnicianul a antrenat în special în Anglia, echipe ca Reading, West Ham United, Charlton Athletic, Southampton, Newcastle United, Crystal Palace şi West Broimwich Albion. Ultima dată, el a pregătit formaţia olandeză ADO Den Haag.

După 27 de etape, ŢSKA Sofia ocupă locul 2 în clasament, cu 53 de puncte, la 14 puncte de liderul Ludogoreţ. Locul 3 este ocupat de Botev Plovdiv, cu 49 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.