Fotbalistul stelist Adrian Popa a declarat duminică seară, după meciul cu Dinamo, scor 1-1, că adversarii l-au "impresionat" cu cât au tras de timp şi că Steaua a controlat jocul din primul până în ultimul minut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Consider că în seara asta Steaua a pierdut două puncte. Am controlat jocul din primul până în ultimul minut. Ei au avut două ocazii. În a doua repriză nu ştiu dacă au trecut de două-trei ori de mijlocul terenului. Ne pare foarte rău că nu am câştigat mai mult pentru suporteri, pentru că au revenit alături de noi, să le aducem ce meritau, trei puncte. (...) M-au impresionat cei de la Dinamo cu cât au tras de timp. Nu le place să joace cu noi şi e dureros", a spus Popa la Digi Sport.

Echipele Steaua şi Dinamo au terminat la egalitate, duminică, pe Arena Naţională, scor 1-1, în derbiul etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I, "roş-albaştrii" aflându-se în acest moment la trei puncte în urma liderului Astra Giurgiu.

Steaua a deschis scorul prin autogolul lui Filip, în minutul 16, Dinamo reuşind egalarea prin Gnohere, în minutul 48.

Echipa Steaua a jucat în inferioritate numerică din minutul 90+1, după ce Mihai Pintilii a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault asupra lui Bicfalvi şi a fost eliminat de Alexandru Tudor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.